Biologique Recherche Lotion P50 - čudo u bočici

Priznajem da kad je u pitanju njega kozmetičkim preparatima mene, kao i većinu žena, oduševljavaju i ohrabruju rezultati koji se vide već nakon nekoliko dana. Danas vam predstavljam Lotion P50, francuskog kozmetičkog brenda Biologique Recherche.

Dermatolozi i osnivači, sada već kultnog brenda, garantuju potpuno obnovljenu i pomlađenu kožu lica u samo 50 dana, a losion nazivaju  “Čudo u bočici koje će vam promijeniti život.” Obožavaju ga i slavni, a među najodanijim korisnicama su Madonna i Sharon Stone. 

Koža je već nakon nekoliko dana čistija, masnoća sve više pod kontrolom, površinski sloj kože se obnavlja, pomlađuje i učvršćuje. Losion drži pod kontrolom akne i smanjuje pore. Odlično djeluje na zrelu kožu jer uklanja mrtve stanice. Losion će koži dati zdrav i svjež izgled

Postoje tri vrste losiona P50, a glavni sastojci u sva tri proizvoda su kiseline koje služe za eksfolijaciju, hidrataciju i obnavljanje kože i sastojci koji je pročišćavaju i kontrolišu lučenje sebuma. 

P50W je najblaži te sadrži umirujući ekstrakt arnike.

P50V obogaćen je vitaminima i sadrži sastojke koji pomažu u ujednačavanju boje kože lica.

P50 najjači je u ovoj liniji, preporučuje se i za masniju kožu. 


Osim što čiste kožu,  sva tri losiona istovremeno je i hidratiziraju, a na kraju i poboljšavaju njezinu čvrstoću i kvalitet. Dermatolozi tvrde da ne postoji bolji proizvod koji će tako pripremiti kožu za proizvod koji ćete nanijeti nakon njega. Najčešće se preporučuje za masnu, problematičnu, dehidriranu i zreliju kožu.

Nanošenje je jednostavno – samo nekoliko kapi losiona na blazinici koje morate lagano utrljati u lice. Kod prvog nanošenja preporučeno je da 10-tak dana koristite mokru blazinicu, a vaša koža ubrzo će se naviknuti na kiseline pa ćete losion bez problema nanositi suhom blazinicom. Naravno sve zavisi od tipa kože.

Nemojte da vas obeshrabi činjenica da ovi proizvodi nemaju miris. Kompanija Biologique Recherche među prvima je pokrenula proizvode bez konzervansa, mirisa i luksuzne ambalaže. Ova filozofija izazvala je veliko čuđenje u Francuskoj, ali nisu se dali pokolebati jer oni su imali misiju - njegovana koža svake žene.

Razgovarala sam sa ženama koje tvrde da je Lotion P50 najbolja stvar koja se može dogoditi koži, a ugledni svjetski magazini uvijek su ga svrstavali među najcjenjenije u svojoj kategoriji. Istina, cijena je dosta luksuzna za naše uvjete, ali je u potpunosti isplativa ukoliko imate problematičnu kožu ili vam jednostavno godine lete kao meni (smijeh).Tretmani i proizvodi Biologique Recherche dostupni su u sarajevskoj ContourD Akademiji ljepote na adresi Despića 8.  Idealno mjesto za njegu bilo kojeg tipa kože uz potpuno individulana pristup svakoj klijentici. Postoji li nešto ljepše nego pobjeći od užurbanog načina života i buke u gradu u kozmetički salon, prepustiti se u ruke stručnjacima koji u rekordnom vremenu uklone znakove umora sa vašeg lica, ali i ispričaju vam historiju brenda koji već desetljećima oduševljava dermatologe i kozmetičare iz cijelog svijeta...