Krem supica sa brokulama
Kremasta supica - prva asocijacija na ovo jelo nekad mi je bilo povrće i puuuuno vrhnja. Gastroblogerica i strastvena kuharica, Gabriela Ključe me uvjerila da savršenu supicu možemo napraviti i bez masnoće...
Skuhale smo i ispasirale brokule, dodale komadiće karfiola, mediteransku sol i kašiku maslinovog ulja. Supica se može jesti topla, ali je još ukusnija hladna i idealna je za sve toplije dane koji su pred nama. Čista uživancija!
Treba li nam ptičije mlijeko i višnja sa Barbadosa da budemo zdravi?
Ukusna čorbica od muškatne tikve
Indijski, brazilski ili obični orah?
Ukusi, mirisi i boje zdrave hrane iz prelijepe Hercegovine
Proljetni umor: Kako ga pobijediti?
DERMAPEN: Koža bez ožiljaka, smanjene bore, ujednačen ten
Origins - beauty brend sa kultnim statusom
Doktorica Zuhra Memić: Unutrašnju i spoljašnju njegu možemo i treba sebi da priuštimo