Labeffective: Eliksir mladosti

Jedan od glavnih aduta svake dame oduvijek je bila lijepa, njegovana i blistava koža. Zbog užurbanog života i stresa sve češće se žalimo da nam lice izgleda umorno, a koža je suha i bez sjaja.

Baš zato svi želimo znati tajnu kako doći do njegovane, pomlađene i lijepe kože, zar ne? Revolucionarni brend Labeffective je tajnu zdravog i mladog izgleda poznatih ličnosti učinio dostupnim svakoj ženi! 

Stižu sve topliji dani, ali i pored činjenice da sunce ima višestruko blagotvoran utjecaj na naš organizam ipak treba na vrijeme razmišljati o zaštiti kože od UV zraka, a posebnu pažnju posvetiti zaštiti usana, lica i ruku. Baš zato su me u Labeffective paketiću najviše obradovali dnevna krema i balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30. 


Labeffective nudi inovativan, moćan i vrlo atraktivan proizvod za revitalizaciju organizma i podmlađivanje kože. Proizvod koji potiče ljepotu iznutra i izvana, preventivni i rekonstrukcijski proizvod  pod nazivom PLACENTAe. 

Korištenjem predznanja o terapiji matičnim stanicama u kombinaciji sa posljednjim tehnološkim dostignućima, stručni tim Laboratorije effective je stvorio kapsulu i kremu kao idealnu kombinaciju koja potiče ljepotu i zdravlje iznutra i izvana.

Labeffective proizvodi su odličan saveznik za mlađu i zdraviju kožu.


Prednosti korištenja PLACENTAe su, prema riječima stručnjaka, podmlađivanje i anti-aging, revitalizacija i regeneracija stanica organizma i organa, jačanje imunološkog sistema, smanjenje rizika od srčanih bolesti i raka, smanjenje koncentracije holesterola i triglicerida, promocija dubokog sna, oslobađanje od stresa, povećanje razine energije i izdržljivosti, bolja probava, poboljšanje cirkulacije krvi i metabolizma, jednostavnost u postizanju idealne tjelesne težine i održavanje iste, smanjenje pora lica i osvjetljavanje pigmentacije lica, obnavljnje stanica kože čineći je sjajnom, zadržavanje mladenačkog tena poboljšanje elastičnosti kože i smanjenje bora. Reguliše i balansira izlučivanje hormona i podmlađuje vitalna tjelesna tkiva i organe.